1 Ocak 2014 Çarşamba

Şahane Lezzet Krepli Pasta

Henüz tanışmayanları tanıştırayım; Şahane lezzet krepli pasta olur kendileri.
Geç kalınmaması gereken bu lezzetin tarifi Şehrinaz ablamın reyhankokulumutfağım sayfasından. 



İlk denemem olduğu için çok başarılı olduğum söylenemez fakat denemeye değer bir lezzet. Tatlıyı hazırlıyorsunuz ardından kapı çalıyor. Gelen de nasibiyle haliyle. Tatlının asıl görüntüsünü daha da güzel yapılabildiğini bilmeyen herkes çok beğendi ^.^ 
Pastayı tadanların Şehrinaz AblamınSeyhan'ın yaptığını görmedikleri için şanslı sayabilirim kendimi :-)



Krepleri yumuşacık, kreması şahane pastanın son tabağı ikindi kahveme çok yakıştı.
Tavsiyeler tavsiyesi diyorum!
Mutlaka deneyiniz efendim :-)

22 yorum:

  1. Ben bunu hala denemedim ya, tas olcam tas.
    Sahane gorunuyor. Afiyetler olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gel beraber olsun canım benim ^.^
      Gelmezsen de mutlaka denemelisin canım Çit'im kreması ayrı krebi ayrı lezzet :-)

      Sil
  2. oyyy oyy çok güzel görünüyolar...:)
    tatlıyla pek aram yok ama canım çekti,bakayım tarifine hemen..eline sağlık ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filankesimmm çok teşekkür ederim :-)
      Aaa ama tatlı sevilmez mi, şimdi bol şerbetli bir baklava ya da bol tarçınlı sütlaç falan olsa
      ahh ah :-)

      Sil
    2. ben de şerbetli sevmem :( ama bu güzele benziyo,canım çekti valla :) en iyisi sümeyye'nin bi kaç kere yapıp tecrübesizliğini atmasını beklemek, sonra ustalık dönemindeyken bana yapar, ben de yerim ;)

      Sil
    3. Sümeyye'li hemen ustalığa geçer ben sana söyleyim :)
      Ne şanslısın hayalotobüsüm sana oralarda böyle tatlılar yapacak bir arkadaşın var, maşallahhh :))

      Sil
  3. az önce ev arkadaşımla olan konuşmamız;
    -datlı canım çekti.
    -napsak datlı mı yapsak?
    -hea datlı yapak,ne yapak?
    derken senin bu pastacığınla karşılaştım,bi koşu yapıp gelicem,üşenmezsem eğer =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen gelin adayısın Erzurum'un zor şartlarında yaşamış ne cefalar çekmişsin şimdi sefanı tatlı ile sürcekken mümkün değil üşenmezsin :)))
      Seynill yaptın ve çok sevdin dimi :)

      Sil
  4. mmm nefis görünüyor bence.hem yapmalı hem tadmalı!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum, bir tabakta ben isterim yalnız ^.^

      Sil
  5. buara çok moda bu pastacık ellerınıze saglık

    YanıtlaSil
  6. tarifi nerde acaba bunun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazının en başında tarifin linkini paylaşmıştım oradan da ulabilirsiniz, http://reyhankokulu.blogspot.com/2011/10/krepli-pasta.html

      Sil
  7. ev kızı yasemniden lezzetler :DD
    ayyy açım ben şimdi ne olacak ama :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveet bir sonra ki yazımın başlığını buldum :)))
      Paketleyeyim hemen :)

      Sil
  8. ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar ;)

    Bloğunu yeni keşfettim, bende beklerim

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelirim tabii, teşekkür ederim :)

      Sil
  9. Doğrusu enfes bir şeye benziyor, görüntü olarak da, sunum açısından çok hoş görünüyor;) kesinlikle denemek istiyorum, yönlendirdiğiniz sayfaya da hemen gidiyorum ;).. elinize sağlık:).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum güzel yorum için, kesinlikle denemelisiniz pişman olunmayacak bir lezzet :)

      Sil
  10. ellerine sağlık nefis görünüyor :)

    YanıtlaSil

Gönlünden geldiği gibi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...