24 Haziran 2012 Pazar

Help!

 
Geçen ay kuzenimin kınası için elbise arayışına koyuldum. Ama değil elbise, gönlüme göre bir etek bulmak bile çok zor. Baktım olmuyor, bu seferde terzi arayışına koyuldum ama onda da başarılı olamadım. Bende en sonunda böyle bir elbise aldım. Mağazada farketmemiştim elbisenin boyunun kısa olduğunu, eve gelince bir baktım elbise kısa topuklular ben burdayım diyor, bende düz bir babetle giymek zorunda kaldım.
Boyuydu, rengiydi gibi tüm sorunlarını kafamda halletmişken üzerinde bir kaç değişiklik yaparak bir yakınımın kınasında daha giymek istiyorum bu elbiseyi :)


Şimdi, siz sevgili bloggerların engin düşüncelerine ve fikirlerine ihtiyacım var.
Elbisenin üzerinde değişiklikler yapmak istiyorum ama nasıl oynamalar yapsam bilemiyorum. Zamanım varken de değerlendirmek istiyorum.


Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi benimle paylaşmanızın vereceği mutluluğu tahmin bile edemezsiniz :)

Herkese sağlıklı ve mutlu günler..

14 yorum:

  1. Seni tubacan a yönlendiriyorum :) engin fikirleri paha biçilemez :D

    YanıtlaSil
  2. çok güzelmiş canım güle güle giy :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım benim daha güzelleri senin olur inşallah :)

      Sil
  3. ayni renk geniş ama zarif bir fransiz güpürü deniyo sanırım ondan dikebilirsenzi eğer boyunuda uzatmış olursunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı renkler düşünmüştüm ama aynı renk hiç aklıma gelmemişti. Aynı renk çok daha güzel olur sanırım. Çok teşekkür ederimmm :)

      Sil
  4. Selamünaleyküm güzel kardesim.
    Elbisenin beline (dantelli kisminida örtecek sekilde) elbisenin renginin bir kac ton koyusunda kumas bir kemer hos durur sanki. Tercihine göre yesil tonlarida güzel gider gibi düsünüyorum. Kontras üretmis olursun. Salini da ayni tonda kullanirsin. Hatta elbisenide yine kemer ve salinin tonlarinda bir kumusla uzatan bilirsin diye düsünüyorum. Hayirli günlerde kullan. Aeo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleykümselam, hoşgeldiniz :) Ne kadar güzel fikirler, düşünceler çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun. Farklı bir renkteki kumaşla kemer ve şal uyumunu deneyeceğim inşAllah, şimdiden içime sindi diyebilirim :)

      Sil
  5. ne kadar kısa ki kına değil mi sonuçta kadınlar arasında olacak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kına kadınlar arasında ama elbise malesef ayaklarım açıkta kalacak kadar kısa, ben yere kadar olmasını istiyorum oda ancak düz bir ayakkabı ile giydiğim zaman istediğim boyda oluyor.
      Şimdilik ne yapsam diye düşünme aşamasındayım :)

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Şantiyenin Gülü :) Aslında haklısın, belkide hiç uğraşmam :P

      Sil
  7. kuzum eğer kapalı olacaksan kullandığın şalın rengini değiştir düğünde aynı renk bir şal takmıştın bu sefer daha canlı birşey dene ve bencede elbisede herhangi bir oynama yapma..bu arada boyu neden kısa geldiki ya kuzenimde giymişti bundan onunda boyu çok uzun ama kısa durmamıştı:/ altına uygun kaliteli bi güpür diktirebilirsin farklı bi hava katabilir birazda boyunu uzatır bu arada:)

    YanıtlaSil
  8. Aslında boyu sadece topuklu ayakkabı giydiğim zaman kısa gelirdi ben yere kadar olmasını istediğim için düz ayakkabı giymeyi tercih ettim :)
    Bu elbiseyi bu azimle bir kere daha giyerim ama bu sefer seni dinlicem Loresima ablacım :)) altına dediğn gibi uygun bir güpür ve değişik renk bir şal ile daha farklı durabilir :)

    YanıtlaSil

Gönlünden geldiği gibi!

Herkese Selam

Önceden fotoğraflar biriktirir, taslaklar oluşturur en çok da yazıp silmek, bazen kendime saklamak, bazen anı oluşturmak istediğimde blog sa...