20 Mayıs 2012 Pazar

Artık benimde bir ödülüm var :)

Günlerdir blog dünyasında kendini gösteren ödülden bende nasibimi almış bulunmaktayım. Sevgili blogcu dostum bizim EV'e vermiş olduğu bu güzel ödül için çokkkk teşekkür ediyorumm :)




Bu ödülün getirdiği bazı sorumluluklar varmış önce onları yerine getireyim:


1. Benimle ilgili 7 gerçek..
[1] Çok fazla duygu karmaşası yaşarım. Güne mutlu başlamam, günü mutlu bitireceğim anlamını taşımaz. Eminim bir çoğumuzda böyledir üzüldüğümüz zaman yorulduğumuzu hissederiz. Genelde bir şeye çok üzülüyorsam ve elimden gelen tek şey dua etmek oluyorsa o üzüntü kısa bir zaman içinde beni hasta edebilir. Aklıma geldikçe oturur ağlarım, elimde olmadan zayıflarım, ağzımda yaralar ya da saçlarımda beyazlar çıkar. Yüzüm gülüyorken bile içim kan ağlayabilir.

[2] İnsanlara çabuk inanırım. Güven kavramımda kısıtlama yoktur, kayıtsız şartsız güvenirim. Yediğim kazıklar gözüme dizime durmaz :)

[3] Tepkilerim şahanedir :) Yanımda biri varsa ve ben şaşırdıysam yada korktuysam yandı, çünkü; anında kalpten gidebilir, yüreğini ağzına getirebilirim :)

[4] Birşeyi insan başına gelmeden bilemez ya, yorum yaparlar ama faydası yoktur. Bildiğiniz doğrunun sizi şaşırtmayacağını zannedersiniz. Banada bu böyle çok olmuştur. Başıma gelen zorlukları kolay zannetmişimdir ilk önce, sonra altından kalkamayacağımı düşünerek yavaş yavaş pes etmeye başlarım. Daha sonra Allah öyle birilerini çıkartır ki karşıma yolumdan dönmeme müsade etmezler. İşte o anlarım hâlâ unutamadıklarımdır. Bazen düşünür vay beee derim kendi kendime, ya vazgeçseydim!  

[5] Annemin hayatta sevmediği üç şeyden biri ben olabilirim :) Saatlerce evden çıkamamam, bir işi uzun saatler içinde yapmamdan ötürü canım annem böyle anlarda beni boğmak isteyebiliyor, yada öylece kapının önüne koymak isteyebiliyor, söylemese bile bakışlarından anlıyorum :) En basiti ekmek almaya bile gidiyorsam üzerimi tam takım giyinmeden çıkamam. Çok zor durumda kalmadıkça eşortmanla evden çıkmam, başımı güzelce yapmalıyım. Köşedeki bakkala gitmek öyle 5 dakikalık bir iş değil yani :)

[6-7] Bu gerçeği o kadar çok düşündüm ki bulamadım. Umarım bu kadar cevap yeterli olur :)

2. Bu ödülü 11 bloğa göndermem gerekiyormuş. Ama ben bu güzel ödülü listemdeki herkese göndermek istiyorummm :)

3. Ödüle layık gördüklerimi haberdar etmem gerekiyormuş ama ben herkese gönderdiğim için ödülü alanlar bana aldıklarını söylerlerse daha makbule geçer :)

Herkese mutlu pazarlar...


6 yorum:

  1. Birinci madde de kendimi buldum :)
    Anneler öyle kızları her işi çabuk yapsın isterler bunuda kendileri için değil çocukları için isterler idare et :p :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanlız değilim yani, ne güzel :))
      Annem beni dürtmekten yorulana kadar böyle devam ederiz sanırım :)

      Sil
  2. Cevaplarını keyifle okudum :) ve seni daha iyi tanımak güzeldi. Bakkala gitmek için sadece üzerime, bir mont giyer çıkarım :)

    YanıtlaSil
  3. Ödülün hayırlı olsunn :)

    YanıtlaSil
  4. En cok (3)'e guldum yasmn aklma hangı olaylarn geldgnı az cok tahmn etmışsndr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende onu yazarken aklıma sen geldin Kamilacım :)
      Bu arada bu ödülü sanada layık gördüm bilmem farkındamısın :)
      Cevaplarını bekliyorum en kısa zamanda :)

      Sil

Gönlünden geldiği gibi!

Herkese Selam

Önceden fotoğraflar biriktirir, taslaklar oluşturur en çok da yazıp silmek, bazen kendime saklamak, bazen anı oluşturmak istediğimde blog sa...