27 Mart 2012 Salı

''Gönüller Yapmaya Geldik!''



Semerkand Tv sloganı olan ''Gönüller yapmaya geldik!'' konusunda ne kadar istikrarlı olduğunu günden güne kanıtlıyor. Buna istinaden yaptıkları programlar, konukları, yayınları ve her anlamda kaliteli sunum yapmaya çalışmaları bu yolda ki kararlılıklarında ve çizgilerinden hiç şaşmadan çalıştıklarını bizlere gösteriyor.


Hem bu kanalda dili güzel, kalbi güzel, yüzü güzel insanlar görmek mümkün. Çoğu zaman programlarında yaptıkları sohbetleri dinlemekte ayrı bir keyif yaşatıyor insana. Hayata düşülen notlar, Cümle kapısı, Kitap sever, Meddah, Muhabbet pınarı, Kalbe düşünce en sevdiklerimden. Serdar Tuncer'i ve Dursun Ali Erzincanlı'yıda bu kanalda sık sık görmek mümkün.


Kanal ile tanışalı bir seneyi aştı.
Ve ben, gönül bağıyla bağlanmış durumdayım Semerkand Tv ye, kumandayı elime alma fırsatı yakaladığımda aklımı, fikrimi, zikrimi çalan dizilere, programlara kapılmadan direk ışınlanmaya çalışıyorum o kanala.

{MaşAllah}

Bu kanalı sevmemin en büyük nedenlerinden biri de nur yüzlü amcaları görebilmek. Belki dedelerimin ben daha çok küçükken onlara doyamadan hakkın rahmetine kavuşmuş olmaları, benim nur yüzlü  hoş sohbetli dedeleri, amcaları sevmemin en büyük sebebidir.
Teyzeleri, pamuk şeker nineleride severim ama dedelerin yeri başka :)

9 yorum:

  1. net üzerinden yayınları varmı acaba bi araştırayım.

    YanıtlaSil
  2. internet üzerinden yayını var. NE kadar memnun oldum bilemessin görünce bizdede devamlı izlenen kanallar arasında :) Ayrıca Semerkand aile dergisininde abonesiyiz. Her kesime hitap eden bi dergidir gönül rahatlığıyla almanızı tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
  3. Yektam inşAllah fırsat bulur izlersin, tavsiye ederim bence bu kanalı çok seversin :)

    Çok sevindim bende Forever izleyen birilerini görünce :) Çok fazla bilinmiyordur belki diye böyle bir post yazmak istedim, ben çok severek takip ediyorum bu kanalı. Semerkand kitapçısında görmüştüm dergiyi içerik bakımındanda orada ki görevli tavsiye etmişti ama ben kitap tercihimdir diye almamıştım. İnşAllah bizde senin tavsiyenle o dergiye üye oluruz :)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel sen benden önce davrandın yasemin.. bende yayınlamak istiyordum ama bi türlü olmadı.. inşallah olursunuz :)

    YanıtlaSil
  5. İnşAllah bir Semerkand postuda sende görürüz Forever :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. hemen not aldım,bakıyorum canım netten..
    teşekkürler tavsiyen için.
    hayırlı cumalar..
    muhabbetle..

    YanıtlaSil
  7. Birtutamkekiğim teşekkürler sanada hayırlı Cuma'lar inşAllah.
    Muhabbetle, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. ilk açıldığı günden beri değişmez kanalımdır semerkand tv :) aylardır izleyemiyorum bir özledimki anlatamam :) özellikle de kasrikten geçenleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O programı bende çok seviyorum :) Kaliteli yayın yapan kanallardan biri sık sık takip etmeye çalışıyorum bende :) En yakın zamanda izleme fırsatı yakalarsın inşAllah canım benim.
      Selâmetle :)

      Sil

Gönlünden geldiği gibi!

Herkese Selam

Önceden fotoğraflar biriktirir, taslaklar oluşturur en çok da yazıp silmek, bazen kendime saklamak, bazen anı oluşturmak istediğimde blog sa...