24 Ocak 2012 Salı

Fransız malları!!!

Fransa Senatosu soykırımı 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarının reddedilmesinin suç sayılmasını öngören yasa teklifini kabul etti. Sonunda büyük bir azimle bunu da başardılar.
Türkiye'yi, Türk'leri, Türk milletini hafife almamalılar.
Her zorluğa Allah'ın izniyle göğüs geren bu toplum elinden geleni yapar.

Peugeot, citroen, renault araçlarından; Benzinini Total, Elf'den; lastiğini  Michelin, Uniroyal, Recamic'den; alışverişini Carrefour, Gima, Dia Endi, ChampionSA'dan; BIC, Sheaffer,cartier marka ürünlerinden; mutfakta Tefal'den; Giyim, kuşamda Lacoste , Givenchy, Pierre Cardin, Yves Saint Laurent, Etam, René Derby, Sonia Rykiel, Cacharel, Daniel Hechter markalarından; Longchamps, Lancel, Louis Vuitton çantalarından; kozmetikte ise: Clarins, Guerlain, Avon, Avene,  L'Oreal, Studio Line, Garnier, Kerastase, Lancome, La Roche Posay, Biotherm, Christian Dior, Vichy ürünlerinden; Marie Claire, Elle dergilerinden; AXA, Gunes Sigorta, Basak Sigorta, Basak Emeklilik (Groupama International) sigortalarından; Societe General Bankasi, TEB (Turk Ekonomi Bankasi) bankalarından faydalanmayız!!!!!!!!!


Araçlarından almayız, lastiklerini, marketlerini kullanmayız, mutfağımızda ürünlerinden bulundurmayız, onların ürünlerini satan çanta, kıyafet mağazalarından alış-veriş yapmayız, kozmetik ürünlerini kullanmayız, dergilerini de okumayız, sigorta şirketlerini, bankalarını da kullanmayız!!!!!
Vazgeçilmez değiller. Çok şükür!
Bundan sonra ürünlerine yapılan boykot bizim için küçük, insanlık için büyük bir adım olur!!!!!!!

2 yorum:

  1. bu markaların nerdeyse hiç birini kullanmıyorum ne mutlu bana :) yalnız carfurre sabancının değil mi?
    bir de türkiye ekonomi bankasında bile elleri varsa hayretlere düştüm vallahi :S

    YanıtlaSil
  2. Ne mutlu sana ve kullanmayanlara :) Sabancı iş ortaklarından biri o sebeple bizdeki adı CarrefourSa. Maalesef her yerde varlar :( kökünü temizlemek lazım ya bunların neyse, bu saatten sonra maalesef devlet ambargo koymuyor, halk içinde bilinçlenmek ve kullanmamak lazım.

    YanıtlaSil

Gönlünden geldiği gibi!

Herkese Selam

Önceden fotoğraflar biriktirir, taslaklar oluşturur en çok da yazıp silmek, bazen kendime saklamak, bazen anı oluşturmak istediğimde blog sa...